OUDE Homepage

Hartelijk welkom op de website van Huurman schilderwerken B.V.

Op deze website vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze producten en diensten en eventuele vacatures. Surf door onze site en u zult vinden wat u zoekt.

Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen. Huurman Schilderwerken heeft het VCA certificaat dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft, er zijn ook medewerkers met een BHV opleiding en dragen dit met trots uit.

Het is van het grootste belang dat nieuw talent goed en gedegen wordt opgeleid. Wij zijn een leerbedrijf dat veel energie in en zorg besteed aan de opleiding van jonge schilders. Wij hebben daarvoor een vast aanspreekpunt binnen de organisatie.


6 % BTW- regeling

De 6% BTW regeling is ooit als experiment in het leven geroepen om zwartwerk terug te dringen. Het effect van de maatregel op de werkgelegenheid was zo positief, dat de Europese ministers van Financiƫn definitief hebben besloten om het experiment lage Btw-tarief op woningonderhoud te verlengen tot 2011.

Een voordeel van 13%
Woningeigenaren en bewoners van woningen ouder dan 2 jaar profiteren nu van het lage btw-tarief van 6% in plaats van 19%, een voordeel van 13%.

Voor wie?
Deze 6% Btw-regeling geldt alleen voor schilderwerk, behangwerk en preventieve houtrotreparaties.

Heeft u vragen of advies nodig? Of wilt u een offerte? Neem contact met ons op   Contact